Klaun Eko kelímek a celofánek - Arašídy v barevné čokoládě - 180g


135 Kč

Diskontní produkt Klaun Eko kelímek a celofánek - Arašídy v barevné čokoládě - 180g od výrobce Nutworld.cz u nás najdete téměř zadarmo za 135 Kč.

Složení : PODZEMNICE olejná 31%mléčná čokoláda 48%, (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, sušená SYROVÁTKA, emulgátor E322, vanilkové aroma), zahušťovadla E414, dextrin, palmový olej, barviva E171, E160a, E133, E120, E101, leštící látky E904, E903, E 901.   Alergeny vyznačeny ve složení velkým písmem.   Skladování:  Skladujte na temném, chladném a suchém místě Minimální trvanlivost:  8 -10 měsíců Země původu:   Holandsko Výrobek může obsahovat skořápkové plody, oxid siřičitý nebo sezam.   Energie 2155 kJ/ 516 kcal Tuky 28,7 g - z toho nasycené mastné kyseliny 10,0 g Bílkoviny 11,6 g Sacharidy 50,6 g - z toho cukry 44,3 g Vláknina Sůl 0,14 g Kelímky jsou recyklovatelné a vhodné na potraviny Kelímek je opatřen PE vrstvou proti protečení. Teplotní odolnost max. 90°C   Kelímek papírový objem: 250ml Kelímek papírový rozměr: 9 x 7,5 x 11 cm Barva: kraft ( přírodní hnědá)   Rozměry eko kelímku  Výška s víčkem: 69 mm   bez víčka: 64 mm Průměr spodní část:  75 mm  Průměr horní část s víčkem: 92 mm     bez víčka: 90 mm Proč Nutworld. cz?  Vždy čerstvě balené Designové balení Rychlé dodání Vynikající chuť Zkušenosti našich zákazníků „Objednávka je rychle vyřízená, krásně zabalená. Zboží je čerstvé, dobré. Jenom doporučuji. ” „Balíček byl brzy doručen, vše dobře zabaleno, byla jsem se vším moc spokojená. Určitě si zase brzy objednám” Zakladatel a majitel Nutworld. cz Dobrý den,  naše značka se snaží kombinovat originalitu, kvalitu a design.  Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a proto budeme rádi za Vaše zpětné vazby. A to jak na ořechy, sušené ovoce apod. , ale i na naše dárečky, které nás baví. Chceme pro Vás vytvářet úžasné věci, které budou dobře chutnat, krásně vypadat a budou za rozumné ceny. Děkuji za Vaše zpětné vazby a Vaši důvěru v nás.                                                                                                                                                                Mgr. Jan Vlček.