Zajíček Eko kelímek a celofánek - Slaná směs flamengo - 100g


79 Kč

Diskontní produkt Zajíček Eko kelímek a celofánek - Slaná směs flamengo - 100g od výrobce Nutworld.cz u nás najdete téměř zadarmo za 79 Kč.

Složení směs flamengo Složení: ARAŠÍDY, bramborový škrob, palmový olej (RSPO SG), kukuřičný škrob, cukr, česnekové koření (cibulový prášek, česnekový prášek, sůl, maltodextrin, zvýrazňovač chuti (E635), protispékavá látka (E551)), sůl   Skladování:  skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65 % a chraňte před přímým slunečním zářením! Země původu:   Čína Výrobek může obsahovat stopy oxidu siřičitého, lepku a suchých skořápkových plodů.   Energie kJ 2252 kJ/100 g Energie kcal 541 kcal/100 g Tuky 36,7 g/100 g mastné nasycené tuky 12,1 g/100 g Sacharidy 42,1 g/100 g Z toho cukry 11,7 g/100 g Bílkoviny 8,8 g/100 g Sůl 1,444 g/100 g Kelímky jsou recyklovatelné a vhodné na potraviny Kelímek je opatřen PE vrstvou proti protečení. Teplotní odolnost max. 90°C   Kelímek papírový objem: 250ml Kelímek papírový rozměr: 9 x 7,5 x 11 cm Barva: kraft ( přírodní hnědá)   Rozměry eko kelímku  Výška s víčkem: 69 mm   bez víčka: 64 mm Průměr spodní část:  75 mm  Průměr horní část s víčkem: 92 mm     bez víčka: 90 mm Proč Nutworld. cz?  Vždy čerstvě balené Designové balení Rychlé dodání Vynikající chuť Zkušenosti našich zákazníků „Objednávka je rychle vyřízená, krásně zabalená. Zboží je čerstvé, dobré. Jenom doporučuji. ” „Balíček byl brzy doručen, vše dobře zabaleno, byla jsem se vším moc spokojená. Určitě si zase brzy objednám” Zakladatel a majitel Nutworld. cz Dobrý den,  naše značka se snaží kombinovat originalitu, kvalitu a design.  Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a proto budeme rádi za Vaše zpětné vazby. A to jak na ořechy, sušené ovoce apod. , ale i na naše dárečky, které nás baví. Chceme pro Vás vytvářet úžasné věci, které budou dobře chutnat, krásně vypadat a budou za rozumné ceny. Děkuji za Vaše zpětné vazby a Vaši důvěru v nás.                                                                                                                                                                Mgr. Jan Vlček.