Mandle MALINA v celofánu 200g


129 Kč

Kvalitní a levný produkt Mandle MALINA v celofánu 200g od výrobce Nutworld.cz u nás najdete ve slevě za 129 Kč.

Detailní popis produktu Skořápkové plody dražované Složení: mléčná čokoláda 67% (cukr, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, kakaové máslo, sušená SYROVÁTKA (MLÉKO), emulgátory: SOJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma), jádra MLANDLÍ 29,40%, malinový prášek 2%, kakaové máslo, rostlinný olej palmový. Skladování:  Skladujte na temném, chladném a suchém místě Minimální trvanlivost:  12 měsíců Země původu: Holandsko Může obsahovat stopy lepku, ostatních skořápkových plodů, arašídů, sóji a sezamu. Alergeny vyznačeny ve složení velkým písmem.    energetická    hodnota:  2235,4kj /536,8kcal      tuky:  34,7g  z toho nasycené   mastné kyseliny:  12,6g  sacharidy:  42,4g  z toho cukry:  40,6g  bílkoviny:  5,7g  sůl:  0,19g     Mandlovník mohl být jedním z prvních stromů, které lidé kultivovali. V Jordánsku našli archeologové důkazy o "zdomácnělých mandlích", které se datují asi 5 000 let před naším letopočtem. Z níže uvedených důvodů jsou mandle jedny z nejvšestrannějších ořechů. K tomu, aby splnily své předpoklady pro lidské zdraví, stačí jedna hrst mandlí denně. Ideální formou jsou mandle syrové a přes noc namočené ve vlažné vodě. Při neodolatelné chuti a nedostatku času můžeme mandle namočit do vody se solí, která celý proces urychlí a uvolní tak veškerý svůj potenciál. Mandle v polevě z malin a bílé čokolády si získají úplně každého! Základ tvoří mandle, která dodá tělu významné živiny, jako jsou například proteiny, hořčík, vitamíny B1, B6 a E. Jemná poleva z kvalitní bílé čokolády z ní rázem udělá luxusní cukrovinku a posyp z mrazem sušených malin navrchu dodá celé kombinaci svěží lehkou chuť a navíc i přírodní sytou červenou barvu. Lyofilizace , neboli sušení ovoce mrazem - uchování potřebných vitamínů, minerálů i barvy a chuti, bez použití dalších látek   Zdravotní aspekty: mandle   prokazatelně snižují špatný cholesterol slouží k prevenci rakoviny tlustého střeva a rakoviny prsu obecně jsou mandle velmi dobrým antioxidantem snižují riziko Alzheimerovy choroby (což nám udělá i stravování s nižším příjmem sacharidů zlepšuje výkon mozku stabilizují hladinu cukru v krvi posilují kosterní systém a zuby (vápník a fosfor) Výživové aspekty: Mandle   můžeme konzumovat mnoha způsoby. Můžeme jíst mandle syrové nebo pražené ( uzené ,   solené ,   v medu a soli ), jako svačinu samostatně nebo je přidat do sladkých nebo slaných jídel. Můžeme je využít nakrájené na   plátky , ve vločkách, jako   mouku , olej,   máslo   nebo mandlové mléko. mandle   jsou kvalitním zdrojem energie (tj. energie, která vás dokáže zasytit, dodá vám vitaminy, minerály, zdravé tuky, vlákninu apod. ) mandle   snižují hladinu cukru v krvi a glykemický index potravin.