Kávový mix sladký Množství:: 200g
109 Kč
93 Kč
Zlevněný produkt Kávový mix sladký Množství:: 200g od výrobce Nutworld.cz u nás najdete ve slevě za 93 Kč.
-
Výrobce/Značka:
- EAN: 2726/200
Směs dražovaných mandlí s kávovými zrny. Složení: Mandle v bílé čokoládě s kávou (ČR) - MANDLE jádra 21%, bílá čokoláda 77% (cukr, kakaové máslo, sušené odstředěné MLÉKO, SYROVÁTKA (MLÉKO), MLÉČNÝ TUK , emulgátory: SOJOVÝ lecitin a polyglycerylpolyricinoleát, přírodní vanilkové aroma), leštící směs (tapiokový škrob, cukr, leštící látka: šelak, kokosový olej, kyselina: kyselina citrónová, konzervant: kyselina sorbová), mletá káva 1%. Kávová zrna v hořké čokoládě (ČR) - hořká čokoláda 90 % [cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), MLÉČNÝ TUK, emulgátory: slunečnicovýlecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma], kávová zrna pražená 9 %, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová). Obsah kakové sušiny nejméně 38%. Mandle tiramisu (VB) - MANDLE 31%, tiramisu poleva 69% (cukr, palmový olej, SYROVÁTKA Z MLÉKA , rýžová mouka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904, tiramisu aroma, kakaová hmota, kakaové máslo) Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě Minimální trvanlivost: 6-8 měsíců Země původu: viz. složení Alergeny vyznačeny tučným písmem. Výrobek může obsahovat stopy arašídů a jiných skořápkových plodů. energetická hodnota: 2293kj /548kcal tuky: 34,7g z toho nasycené mastné kyseliny: 16,4g sacharidy: 52,3g z toho cukry: 48,6g bílkoviny: 7g Vláknina: 3,9g sůl: 0,2g Mandlovník mohl být jedním z prvních stromů, které lidé kultivovali. V Jordánsku našli archeologové důkazy o "zdomácnělých mandlích", které se datují asi 5 000 let před naším letopočtem. Z níže uvedených důvodů jsou mandle jedny z nejvšestrannějších ořechů. K tomu, aby splnily své předpoklady pro lidské zdraví, stačí jedna hrst mandlí denně. Ideální formou jsou mandle syrové a přes noc namočené ve vlažné vodě. Při neodolatelné chuti a nedostatku času můžeme mandle namočit do vody se solí, která celý proces urychlí a uvolní tak veškerý svůj potenciál. Zdravotní aspekty: mandle prokazatelně snižují špatný cholesterol slouží k prevenci rakoviny tlustého střeva a rakoviny prsu obecně jsou mandle velmi dobrým antioxidantem snižují riziko Alzheimerovy choroby (což nám udělá i stravování s nižším příjmem sacharidů) zlepšuje výkon mozku stabilizují hladinu cukru v krvi posilují kosterní systém a zuby (vápník a fosfor) Výživové aspekty: Mandle můžeme konzumovat mnoha způsoby. Můžeme jíst mandle syrové nebo pražené ( uzené , solené , v medu a soli ), jako svačinu samostatně nebo je přidat do sladkých nebo slaných jídel. Můžeme je využít nakrájené na plátky , ve vločkách,jako mouku , olej, máslo nebo mandlové mléko. mandle jsou kvalitním zdrojem energie (tj. energie, která vás dokáže zasytit, dodá vám vitaminy, minerály, zdravé tuky, vlákninu apod. ) mandle snižují hladinu cukru v krvi a glykemický index potravin jsou vhodné i pro těhotné ženy díky vápníku a hořčíku mají vliv na sílu a kvalitu vlasů, nehtů a zesílení kosterního sytému, mohou sloužit jako prevence křečí Existuje cca 30 druhů mandlí, které se pěstují v Kalifornii. Nonpareil a carmel mají největší zastoupení. .
Množství: | 200g |
---|